Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG Header_5.JPG Heren1_2019.png Heren1_DAR2.JPG
 

In Memoriam Dirk van Zuidam

Bericht voor alle leden

19-2 Afgelopen weekend bereikte ons het bericht dat Dirk van Zuidam, oud speler bij de Veteranen van MEP is overleden.

Dirk was nog regelmatig te zien langs de lijn bij MEP bij zijn kleinzonen Matthijs en Teun.
Wij wensen namens MEP zijn vrouw Arna, zijn zoon Dirk-Jan en vrouw Karlien met hun zonen Matthijs en Teun heel veel sterkte toe dit verlies te dragen. <

Lees verder

Kom ook naar de hapdag op 14 maart a.s

Bericht voor alle leden

7-2 Is je gebit je heilig, sport dan veilig.   Op 14 maart a.s is er wederom een hapdag bij MEP. Je kunt je nu al opgeven of loop op deze dag even binnen.


Dag:              zaterdag 14 maart 2020

Tijd:            

Lees verder

Update aanleg parkeerplaats

Algemeen

17-1Hierbij willen wij jullie allen laten weten dat er op 1 februari gestart gaat worden met de aanleg van de parkeerplaats. Het goede nieuws is dat de gehele parkeerplaats gaat vernieuwd worden. Helaas zal dit ook enige overlast kunnen veroorzaken met parkeren daar er op dat moment geen parkeerplaatsen beschikbaar zijn, parkeren is dan alleen mogelijk langs de rijpaden.
Als het mogel

Lees verder

Happy Easter Worldwide C toernooi

Toernooi

25-11 Op 13-04-2020 organiseren wij bij MHC MEP in Boxtel NB wederom het jaarlijkse C toernooi. Het C- toernooi staat dit jaar in het teken van Happy Easter Worldwide Naast hockeywedstrijden zijn er fungames, een uitgebreide zomerse lunch, een prijsuitreiking en sluiten we af met snack en friet van de frietkar. We kunnen maximaal 20 C-teams van verschillende niveaus ontvangen, van top klas

Lees verder

Winterstop Jongste Jeugd

Jongste Jeugd

12-11 Nog even en dan is het zover en de winterstop gaat beginnen.
De E8- tallen trainen voor het laatst op 20 november, voor de overige Jongste Jeugd ( incl. Meppertjes ,Benjamins en het G team)  is dit op 27 november met de Pietentraining.
Mocht je je hebben opgegeven met je team voor de wintercompetitie zul je deze communicatie via de TC  Jongste Jeugd ontvangen.

Lees verder