Nieuwsbericht
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 
Zaalhockey

Zaalhockey seizoen 2023/2024 gaat beginnen.

Nieuws afbeelding 9-11-2023

Inmiddels zijn de eerste zaaltrainingen gestart voor de 1elijns teams in de zaal. 

Vanaf maandag 27 november starten ook de breedteteams met het trainen in de zaal. Hierover zal door de TC gecommuniceerd gaan worden wanneer en welke zaal de trainingen voor de teams gaan plaatsvinden. Er zijn géén trainingen in de kerstvakantie en er zal getraind worden t/m 2 februari 2024. 

De competitie zal plaatsvinden op zaterdagen en zondagen (ook voor jeugdteams) en start vanaf zondag 3 december t/m zondag 18 februari (zaterdag 23 december en laatste weekend  van de carnavalsvakantie zijn ook competitiedagen). Deze wedstrijden worden door de hockeybond ingedeeld.  

Vrijdag 17 november staat de teamindeling voor het zaalhockey op de site. Sommige teams zijn nog niet compleet omdat de selectie bij de eerste teams nog niet bekend is. 

Op donderdag 23 november a.s. wordt er van 19.15 uur tot 20.30 uur een presentatie over zaalhockey gegeven door Rein Scheenstra, coach Dames 1 in de kantine van Mep.

Technisch/tactisch en uitleg over de spelregels betreffende het zaalhockey. Natuurlijk is iedereen welkom maar zeker voor trainers/coaches en scheidsrechters belooft het een interessante avond te worden. 

We hopen op een grote opkomst!


Namens de zaalhockeycommissie,

Djoeke, Gijs, Tanja en Lian