Nieuwsbericht
groepsfotoD1metbegeleiding_small.jpg groepsfotoH1metbegeleiding_small.jpg Header sponsor.JPG Header_1V4.JPG Header_2V2.JPG
 
Algemeen

Fijne vakantie

Nieuws afbeelding 6-7-2024

Volgende week gaan we met z’n allen alweer de zomervakantie tegemoet. Vanwege de vervanging van de velden hebben we onze jaarlijkse seizoenafsluiting al gehouden op zondag 9 juni met de huldiging van onze kampioenen en een goed bezochte MEP-disco!

We kijken met veel plezier terug naar het seizoen 2023-2024. Volop spelplezier op het veld en in de zaal, waarbij meerdere teams (junioren en senioren) sportieve successen hebben behaald. Wij zijn vooral blij met de grote aantallen supporters bij alle wedstrijden met als hoogtepunt de kampioenswedstrijd van Heren 1 op zondag 12 mei. Een geweldig kampioensfeest voor de hele club! Daarnaast zijn we er ook weer in geslaagd om voor alle leeftijden leuke en goed bezochte evenementen te organiseren en hebben meerdere teams bijgedragen aan MEP maatschappelijk.

Wij willen al onze leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers een hele fijne zomervakantie toewensen. Tijdens de zomervakantie wordt er op MEP hard doorgewerkt aan de vervanging van de kunstgrasvelden. Nadat de renovatie van beide velden is afgerond zien wij u weer graag bij aanvang van het seizoen 2024-2025.

Bestuur MEP